Europarlament – wybory już 26.05.2019

Drodzy Ludowcy. Za pare dni odbędą się wybory, w których wszyscy Polacy zadecydują kto będzie na arenie międzynarodowej reprezentował Nas i Nasze „interesy”. Dzięki odpowiednim osobom możemy liczyć na lepszą przyszłość dla Nas i Naszych bliskich. Osoby, które wiedzą jak działa Unia Europejska oraz Jej mechanizmy (w tym finansowe) mogą więcej pomoc dla Naszego regionu i całego kraju. Poparcie powinno być kierowane na osobę, która jest sprawdzona a jej dotychczasowe działania bezpośrednio wpływały pozytywnie na Naszą codzienność. Pozwólmy kontynuować ciężką pracę z jeszcze większymi możliwościami jakie daje zaistnienie w Parlamencie Europejskim. Zagłosujemy na sprawdzonego i oddanego Ludowca jakim jest Jarosław Rzepa – kandydat Zachodniopomorskiego PSL z listy Koalicji  Obywatelskiej. Kandydat na piątkę z plusem!!! W Naszym okręgu na pozycji nr. 5